duminică, 6 mai 2012

Biblionet-deschiderea oficiala

              Miercuri,11 aprilie, 2012, a avut loc deschiderea oficiala a biblionetului. Ziua a fost insorita, calma, minunata pentru celebrarea evenimentului,l a care au participat doamna prof.Ligia Mirisan, directoarea Bibliotecii Judetene ,,Gheorghe Sincai" din Oradea, doamna Delia Pantea, responsabila biblionetului in Bihor, domnul primar Adrian Mateas, directorii si profesorii Liceului Teoretic, elevi si sateni ai comunei.

 Dupa ceremonia de taiere a panglicii parintele Liviu Pop a savarsit 
slujba religioasa de binecuvantare.




Domnul primar Adrian Mateas si-a exprimat bucuria pentru prezenta participantilor si multumirea pentru materializarea proiectului,pentru utilitatea lui in viata comunitatii. Cuvinte de apreciere au rostit: parintele Liviu Pop, D-na Ligia Mirisan, D-na Delia Pantea. D-l prof. Gh.Iordache a laudat realizarea proiectului si activitatile frumoase, instructive care se desfasoara in moderna biblioteca. D-l prof.Alexandru Gaboras si-a exprimat multumirea ca elevii vin cu placere la biblioteca pentru a imprumuta carti sau pentru a naviga pe internet. D-l prof.Petru Bradea a incurajat munca nobila de indrumare a copiilor spre lectura si spre informatie.
             




















Micii, dar talentatii actori ai clasei a-IV-a au inveselit audienta cu sceneta ,,O carte si un calculator pentru fiecare", regizata de D-na inv. Viorica Bradea. Aplauzele, cuvintele  laudative,veselia debordanta si molipsitoare, de la cel mai tanar paricipant, gradinarul George , pana la cei mai in varsta, au fost pentru ei rasplata binemeritata.



              In incheiere participantiii au admirat in Sala Mare, expozitia cu obiectele relizate de copii la Atelierul de creatie, sub indrumarea Dianei Bradea, apoi au servit din bunatatile culinare si sucurile racoritoare.



               Multumim tuturor pentru fructuoasa participare si va asteptam, cu mult drag, in universul fascinant al al cartilor si calculatoarelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu