duminică, 20 mai 2012

CAMPIONATUL DE ȘAH


                 După săptămâna ,,Școala altfel” elevii s-au bucurat de vacanța de Paști. Având mai mult timp liber au frecventat mai des biblioteca și, bineînțeles, șahul    i-a captivat din nou.





    

                 În 18 aprilie am organizat al doilea campionat la care au participat cu mare entuziasm, nouă tineri ambițioși. Iată echipa: Masincas Alexandra, Mateaș Carmen, Sturz Mihaela, Nistor Daria, Precup Dacian ,Chira George, Suciu Adrian, Cacuci David și Gordan Raul - arbitrul. După meciurile din semifinala și finală, Raul a anunțat clasamentul:

                                         



 Chira George - locul I

                                       
 Masincas Alexandra - locul II


Precup Dacian - locul III

                



Toți participanții au fost recompensați cu un premiu. A urmat concursul surpriză ,,Cel mai rezistent ou", aflandu-ne, încă, în preajma Sărbatorilor de Paști. După bătălia celui mai tare ou, copiii au savurat deliciosul conținut și pentru că mai aveau nevoie de încă puțină relaxare, după concentrarea impusă de jocul minții, toțiși-au etalat talentul actoricesc spunând glume și ghicitori care mai de care mai hazlii. Ne-am despărțit cu promisiunea că, în urmatoarele zile, vom face o plimbare cu bicicletele pe Valea Brătcuței .









              

Un comentariu: