marți, 26 noiembrie 2013

EVENIMENT CULTURAL

                        Pictura, poezie, muzică şi frumuseţe

                Vernisajul  expozitiei ,,L׳amour pour melancolie” a avut loc la începutul lunii iulie o zi magică pentru Bratca. Autoarea picturilor, tânara studenta la medicină, Andreea Caba, născuta în satul Beznea, a expus în Sala mare a Centrului Cultural 30 de tablouri în ulei și grafică - o sifonie de culori, de grație și melancolie.
                La eveniment au participat : d-l primar Adrian Mateaș,  d-l viceprimar Ioan Micula, cel care a realizat prezentarea de suflet a tinerei artiste. Onorându-ne cu prezența sa, d-l Ioan Domocoș, pictor consacrat, prin cuvintele sale elogioase și încurajatoare, a sădit în inima Andreei încredere și speranță.
                 Toți participanții la vernisaj : copiii, tinerii ,intelectualii, familia, localnicii  comunei, prietenii din Hamburg, dornici să admire frumusețea expusa în tablouri, au trăit și fiorul romantic al poeziiilor de dragoste recitate de Andreea, acompaniată la orgă, de talentatul tânar italian Giuseppe Gualtieri, care a încantat publicul cu un frumos concert de canțonete.
           Vernisajul a fost o reușită pentru Andreea, un imbold să-și exprime talentul cu mult curaj și încredere, prin culoare, armonie, gingășie și optimism.

            Noi îi dorim un parcurs fericit, cu împlinirea visului ei cel mai drag - să studieze arta în Italia și să devină o pictorița cunoscută, admirată.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu