vineri, 17 mai 2013

CURSA ,, PEGAS ”


                                                                 Motto ,,Mens sana in corpore sano”
                         
                                 Ideea campionatului cu bicicletele îi aparține elevului Domocoș Cătalin (16 ani) . El a fost și  ,,arhitectul ” traseului care a fost parcurs de concurenți. Antrenamentele au început încă din luna martie, în fiecare vineri, după terminarea cursurilor.
                                Două zile premergătoare competiției, Cătalin împreună cu prietenul lui, Butiri Ionut(15 ani), au conturat  traseul cu panglica și creta colorate, au finalizat tabelul, au lipit afișe prin comună, la școală și, împreună, am stabilit  regulile de participare și am tipărit diplomele. Imprimanta ne-a fost de un real ajutor.
                               Ziua mult așteptată, ziua competiței, 2 mai, o zi superbă de primăvară, a fost încărcată cu emoții dar, mai ales, cu entuziasmul și nerăbdarea tinereții, cu dorința arzătoare de a câștiga. Concurenții, din Bratca, dar și
din Oradea și Timișoara (copiii veniți în vacanță la bunici) au parcurs traseul individual. Clasamentul s-a facut în funcție de timpul în care s-a parcurs acesta.
                         Primii clasați și învingători fericiți au fost:
1. Domocoș Cătălin    Locul I        - 2,16,29
2. Butiri  Ciprian        Locul II      - 2,16.81
3. Nistor Daria            Locul III     - 2,40,62

                     Într-o atmosferă  înflăcărată, cu fair-play, cu o galerie activă,finalul competiței a fost „încoronat”cu dulciuri și răcoritoare, dar și cu diplome pentru toti cocurenții, grație sponsorului copiilor, Domnul primar ADRIAN MATEAȘ.






3 comentarii:

  1. MULTUMESC PENTRU ORGANIZAREA CONCURSULUI DE BICICLETE SI PENTRU CA ADUCI BUCURIE SI EMOTIE IN VIATA COPIILOR NOSTRI.IMI PARE RAU CA CEI CARE AU OCHI SA VADA NU VAD SI CEI CARE AU URECHI SA AUDA NU AUD.ASA SE INTIMPLA INTOTDEAUNA CU OAMENII CU ADEVARAT VALOROSI. A&D

    RăspundețiȘtergere
  2. ma numesc butiri ciprian alexandru si am luat locul 2 la competitie
    a fost super
    as dori sa imi corectati numele daca se poate pentru ca ati scris butiri ionut

    RăspundețiȘtergere