vineri, 17 mai 2013

PRIMAVARA IN LUMEA CARTILOR


Acesta este titlul proiectului doamnelor  BRADEA  TEODORA , prof. pentru înv.primar (cls a III-a ) și NOJE  LENUTA  ADINA, prof. pentru înv. primar (cls. pregatitoare), proiect în parteneriat cu biblioteca.
                      
                           La mijlocul lunii aprilie, peste 30 de școlari brătcani, au ,,inundat ” biblioteca asemenea exploziilor florale, multicolore și parfumate, ca superba primăvară, veselă, plină de bucuria vieții.
                          Timp de trei ore, copiii ne-au uimit cu talentul lor actoricesc: „Fata babei, fata moșului”, „Nică” , de recitatori din versurile eminesciene, ale Anei Blandiana, George Topârceanu, Nichita Stănescu, din propriile creații - Mera Alin. Ne-au fascinat cu memoria lor, cu bogăția cunoștințelor din biografia
autorilor Eminescu și Creangă , a tradițiilor românești: mărțișorul, Babele Dragobete, Sfintele Paști.
                          Cu materialele bogate ale elevilor: picturi florale, desene inspirate din operele citite,colajul colectiv ,,Primavara”, am realizat o expoziție frumoasă. Filmele: ,, Amintiri din copilarie ”și ,,Cei trei purcelusi” i-au relaxat pe micuți și au dezlănțuit explozii de râsete.
                          În final, doamnele profesoare, i-au recompensat cu diplome, reviste și cărți de colorat.






 

2 comentarii:

  1. Mulţumim mult pentru găzduire şi pentru atmosfera deosebită pe care dna profesoară ne-a creat-o. La bibliotecă elevii mei se duc cu drag, cu nerăbdare, se simt ca şi acasă, sunt ascultaţi şi cred că e minunat să avem o aşa bună colaborare cu această instituţie în secolul tehnologiei. Copiii îşi amintesc mereu toate evenimentele desfăşurate la Centrul Cultural .

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am fost implicat in aceasta activitate frumuoasa numita ''Primavara in lumea cartilor ''

    RăspundețiȘtergere