marți, 19 martie 2013


POVEȘTILE SUNT CITITE


                         Volumul  „ Căutătorii de povești ” este acum în biblioteca noastră și se bucură de succes. Pasionații de lectură au citit deja toate poveștile, iar aprecierile lor sunt cu atât mai impresionante și surprinzatoare cu cât cititorii sunt de toate vărstele, de la cei mai tineri la cei mai maturi.
               Poveștile bibliotecilor din țară au adus cu ele o viață noua care emană bunatate, înțelegere, prețuire, admirație, dar , mai ales iubire. Așa cum , frumos a concluzionat, în prefața cărții , Paul Andre Băran , directorul programului Biblionet în România:
„Aceste povești vorbesc despre micile, dar neștiutele victorii ale unor oameni din zone cărora nimeni nu le dădea vreo șansă de reușită. Cuprinsul și culoarea istoriilor semenilor pot inspira oamenii să schimbe lumea în bine."











2 comentarii:

  1. Ne aflam printre putinele persoane care au avut privilegiul de-al cunoaste pe scriitorul Radu Paraschivescu care a vizitat Biblioteca Bratca vara trecuta intr-o zi caniculara . Alaturi de cei patru povestitori am cunoscut locuri noi, oameni dedicati cartii si altor oameni si povesti de viata.Chiar daca scriitorul Radu Parashivescu ar spune ca "Banatul si Lugojul sunt fruncea tarii" noi spunem cu tarie ca tu Luminita esti "fruncea bibliotecarilor bihoreni" si in viziunea scriitorului esti "FAR IN TOATA REGULA " .Ne bucuram ca tu esti unul dintre personajele cartii"CAUTATORII DE POVESTI" Cu drag D&A

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca nu am invatat limba franceza dar mi-ar placea sa o cunosc ca romna pentru ca e o limba de circulatie internationala si o sa-mi foloseasca in viitor
    ....Mera Alin

    RăspundețiȘtergere