miercuri, 5 iulie 2017

MINI - MUZEUL DIN BIBLIOTECĂ




Cu emoţie şi încântare descopăr talentele ascunse ale cititorilor, mai mici sau mai mari. Cu o bucurie  nedisimulată vin să-şi expună, în bibliotecă, lucrările lor, rodul pasiunii, al talentului, dar şi al perseverenţei şi migalei cu care ştiu să-şi materializeze visele îndrăzneţe, imaginaţia bogată, setea de nou, de exploratori ai necunoscutului care-i fascinează şi-i  cucereşte. Biblioteca a devenit pentru ei un mini-muzeu primitor  în care vizitatorii, oaspeţii de pretutindeni, cititorii  au doar cuvinte de laudă pentru ei, îi apreciază . Talentul lor nu trece neobservat ci, este încurajat şi susţinut.

Micuţa dar talentata Aura Noje, şcolarii clasei a IV-a, Ionuţ Mateaş, campionul nostru, promit un viitor frumos.  Ei şi toţi copiii pasionaţi, cu înclinaţii deosebite pentru artă, vor clădi o lume mai generoasă, armonioasă, solară şi paşnică .





















Un comentariu:

  1. Toate obiectele prezentate sunt deosebit de frumoase si persoanele care le-au facut sunt foarte talentate.De-a lungul timpului am vazut toate creatiile lui Ionut care necesita multa munca si talent ,'Borcanul magic ' si aranjamentele cu scoici si pietre din toate colturile lumii ale lui LUMINITA sunt deosebit de frumoase si fiecare obiect in parte indiferent din ce material este facut sau de catre cine este facut.Biblioteca Bratca merita vazuta pentru ca este ca o oaza intr-un desert.Chiar daca ma repet sustinerea morala si promovarea fiecarui copil in parte este importanta si la biblioteca Bratca prin d-na prof Luminita copii gasesc acest lucru.Ani.

    RăspundețiȘtergere