vineri, 17 februarie 2017

"IUBIREA CHEAMĂ IUBIRE"

       Motto: ,,Iubirea cheamă iubire. Nu este atât de important ca să fii iubit,
                         cât să iubeşti tu cu toată puterea şi cu toată fiinţa.”
                                                                           Constantin Brâncuşi



                     Frumoşii adolescenţi: Timotei, Sara, Cristina, Nina, Larisa, Alexandra, Andreea, Dacian, Teodora, Denisa şi Sebastian au  sărbătorit  Ziua Îndrăgostiţilor, în   bibliotecă, a doua lor casă, caldă, primitoare şi, au decis ca fiecare să scrie o declaraţie de dragoste.
                        Inspiraţi de muzica romantică, de frumuseţea orhideelor de pe pervazul ferestrei şi de tabloul feeric al iernii, au aşternut, pe albul imaculat al hârtiei, gânduri şi sentimente emoţionante. Apoi, rând pe rând, au citit declaraţiile de iubire, au aplaudat, iar la final, Dacian Novac  a fost declarat  câştigătorul, cu cea mai frumoasă declaraţie. De fapt, toate compoziţiile au fost frumoase, emoţionante,  inspirate, scrise cu sensibilitate. 
                        Au urmat clipe plăcute,cu discuţii interesante despre cărţile de dragoste, despre filmele care i-au impresionat puternic, dar şi despre cadoul potrivit  oferit  fiinţei dragi. Felicitări, dragi adolescenţi şi adolescente.  Sunteţi frumoşi, veseli, fericiţi, cu sentimente nobile şi cu dorinţa vie în suflet de a vă împlini visele îndrăzneţe.

















2 comentarii:

  1. Intotdeauna ne incantati cu ideile dumneavoastra si cu initiativa de aduce impreuna. Ocaziile variaza in functie de ce sarbatorim, dar mereu ne vreti alaturi de dumneavostra si noi va multumim. Cu ocazia Zilei Indragostitilor am reusit sa trecem cu toti peste bariera pe care rusinea o pune intre noi si exprimarea libera a sentimentelor. S-a simtit atata caldura in declaratiile de dragoste citite. Ca scriitoare, m-am simtit minunat sa vad cata inspiratie se afla in sufletele frumoase ale prietenilor mei. Va multumesc!
    Sara S.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este adevarat ca iubirea aduce iubire ,bunatatea si omenia este rasplatita mai repede sau mai tirziu cu bunatate,iar rautatea va fi rasplatita la un moment dat tot cu rautate si cu singuratate.Este bine ca ii inveti pe copii sa-si exprime sentimentele ,sa iubeasca si sa fie buni.De cele mai multe ori copiii isi deschid sufletul linga un dascal daruit si bun asa cum esti si tu Luminita .Trebuie sa spun ca o apreciez foarte tare si pe Sara. Este un copil frumos si destept la fel ca toti fratii ei.O apreciez mult pe bunica lor care i-a crescut asa de frumos.Ani.

    RăspundețiȘtergere