miercuri, 13 iunie 2018

PASIUNE, MUNCĂ, DĂRUIRE, TALENT, IUBIRE





Aş putea continua  lista calităţilor: perseverenţă, răbdare, creativitate, inspiraţie, generozitate, empatie. Aşa sunt dascălii, cei care şi-au ales aceasta nobilă meserie din pasiune, din iubire pentru copii.
"ÎN LUMEA CĂRŢILOR"  a fost activitatea  desfăşurată, în bibliotecă,  de tânăra profesoară  TEODORA  BRADEA cu elevii ei, clasa a III-a.  Copiii au venit  costumaţi în personajele îndrăgite din cărţile cu poveşti; o adevărată paradă, ca la carnaval: culori, veselie , lumină, candoare.  Micuţii au fost la înălţime, demonstrând că  au muncit mult, că au învăţat rolurile personajelor întruchipate, că au talent şi, o memorie bună. Au confecţionat, fiecare, un castel,  că doar fetiţele  visează la un prinţ frumos  care să le ducă  în ţinuturi magice, într-un palat fermecat.
Activitatea a fost bogată, minuţios pregătită: lectura individuală, teste de 10 minute, concurs de ghicitori, melodii, cântecul dedicat doamnei profesoare. Cu o  mulţime de premii, cu diplome, cărţi şi medalii şi-a  răsplătit şi răsfăţat  copiii, doamna profesoară . Şcolăreii au petrecut ,în bibliotecă trei ore, bogate în diverse activităţi, care mai de care  mai atractive, dar şi  cu mici pauze, de relaxare, pentru a viziona un filmuleţ vesel,  şi pentru a servi gogoşile  parfumate, aromate, calde şi gustoase, pregătite de bunica Paulei.
     Felicitări  Teodora, bravo talentaţilor tăi elevi.  Vacanţa  frumoasă, relaxantă, cu jocuri, cu distracţie, cu excursii interesante, cu amintiri bogate dar,  şi cu lecturi captivante.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu