sâmbătă, 8 aprilie 2017

PASIUNEA ŞI IUBIREA PENTRU FRUMOS RECOMPENSATE

Două liceene,  statornice  cititoare ale cărţilor din bibliotecă: Manea Rebecca şi Alexandra Maşincaş, sunt şi două  prietene pasionate de fotografie şi îndrăgostite de frumuseţile naturii care le cheamă la drumeţii pline de surprize.
Secondată de Alexandra, Rebecca s-a  înscris la Concursul foto "Economie şi turism, promovează Bihorul", desfăşurat  în
perioada octombrie-noiembrie 2016. A trimis fotografii la cele 4 secţiuni , iar rezultatul a fost  o imensa  bucurie  pentru fete.
Rebecca a primit 4 premii:
                                Premiul I  la secţiunea "Obiective turistice" cu imaginea  Bisericii din lemn din Beznea
                                PREMIUL I la secţiunea  "Activităţi turistice, cu fotografia "Târgul de Crăciun"
                                2 premii III secţiunile "Peisaj turistic" cu fotografia  "Valea Brătcuţei "şi " Personalităţi din turism".
Posterele cu fotografiile premiate împodobesc frumos un perete din bibliotecă şi sunt admirate de brătcani, dar şi de vizitatorii străini.

Felicitări Rebecca şi Alexandra. Mult succes în pasiunea fotografiei şi, poze reuşite cu peisajele pitoreşti ale comunei noastre  ale împrejurimilor, iar în viitorul cât mai apropiat, o expoziţie în bibliotecă.






2 comentarii:

  1. Felicitari fetelor pentru poze ,pentru promovarea comunei Bratca si a frumosului si nu in ultimul rind felicitari pentru premiu.Deasemenea doresc sa o felicit si pe d-na Luminita pt ca nu-i scapa nimic din activitatile voastre si alaturi de voi participa la promovarea frumosului si va incurajeaza sa aveti acivitati constructive.Daca ar fi dupa mine as recompensa pe d-na profLuminita pt toata activitatea de o viata dind numele ei unei strazi din Bratca .Ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Apropo de numele stazilor,o strada ar trebui sa poarte numele d-lui prof Groze Ioan care a scris Monografia comunei Bratca si a fost un om de cultura , un om deosebit care s-a dus mult prea devreme dintre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace .O alta strada ar putea purta numele fostului primar Ionoi deoarece am inteles ca pe vremea dinsului s-au construit cele mai multe blocuri in Bratca.Eu cred ca ar fi frumos sa ne recunoastem valorile locale si pe cei care au participat sau inca mai participa la dezvoltarea materiala si spirituala a comunei .Poate aude cineva care are puterea necesara pt aceste lucruri.Oricum eu ii respect mult pe acesti oameni si pe toti care participa la dezvoltarea de orice fel a comunei.Un om si un profesor deosebit este d-nul Marc Dorin, profesor de contrabas in Germania.Elevii lui canta la Opera din Viena si ocupa cele mai bune posturi la Filarmonica din Germania.Domnul prof Marc Dorin face cinste tarii noatre ,comunei si pot spune ca este ambasador de cinste al Romaniei in Germania .Poate se organizeaza la Bratca Ziua Satului unde sa fie omagiati toti acesti oameni si multi altii.Ani.

    RăspundețiȘtergere