luni, 14 martie 2016

PRIMAVARA ÎN CULORILE BUCURIEI

                     
             Sâmbătă, 12 martie ,  AGL-tiştii  s-au întâlnit cu talentaţii, viitori pictori, la o activitate frumoasă, pasionantă, cu final emoţinant prin diversitatea imaginilor şi frumuseţea culorilor. Cei 13 participanţi au acceptat, cu drag,  provocarea   de a imortaliza  primăvara, în culori  vii, fascinante.
                  Trempe Andrada Teodora, Twilt Jacob, Bonca Daiana, Catana Daria, Caba Roxana Maria, Precup Ana, Precup Dacian, Cacuci Andreea, Sara Sanda, Cipleu Daniel, Mihai, Toma Andrada Dumitrita Gabriela, Bonca Ana Maria, Sturz Andreea  şi-au etalat  talentul,  pasiunea,  sensibilitatea, dăruirea şi  inspiraţia.            

                   Felicitari tuturor,  doar note de 10 şi mii de steluţe strălucitoare,  zâmbitoare.



















2 comentarii:

  1. Sambata am hotarit sa petrec citeva ore altfel,in culorile bucuriei.Alaturi de dna prof. Lumunita Izdraila si de citiva copii am incercat sa facem cite o pictura despre primavara.Intr-un ambient deosebit de placut,cu o muzica placuta in surdina inspiratia nu s-a lasat mult astepata.M-a surprins inca o data desebit de placut comportamentul si prezeta d -nei profesoare.Pentru fiecare copil mic sau mare a avut doar cuvinte de lauda si de incurajare. Intr-adevar doamna Lumi este un dascal desavirsit.Eu m-am simtit ca si in copilarie fara prea multe griji si m-am bucurat de lucrurile simple ale vietii.Multumesc doamna Luminita pentru toate clipele frumoase petrecute impreuna. Ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Activitatea de sambata a fost un antrenament foarte bun pentru imaginatia tinerilor artisti. Astfel, am intampinat impreuna primavara prin arta, iar creativitatea de care au dat dovada copiii, nu m-a uimit doar pe mine ,dar si pe doamna bibliotecara, care pe tot parcursul activitatii a fost "piele de gaina". Ma bucur enorm ca printre noi nu au fost doar copii, ci si un adult/parinte foarte talentat! Ne bucuram ca totul a fost atat de plin de emotie si incantare. Sara

    RăspundețiȘtergere