marți, 16 februarie 2016

IONUT NE ÎNCÂNTĂ DIN NOU


                            Au trecut multe luni de când talentatul nostru Ionut  a expus, în bibliotecă, cea mai mare lebada 3D, realizată în tehnica Origami. Sute de vizitatori au admirat-o si 111 dintre ei si-au exprimat admirati , prin cuvinte laudative,  aşternute în caietul  cu  impresii.  Să spicuim   câteva :                                                                                                                                                                                         ,, Mama este mândră şi bucuroasă de ce ai realizat. Copilul meu, pentru mine este o stea” Mama . ,, Ionut are un dar minunat. Creaţia sa este o încântare pentru orice privire, Felicitari! “ Marta Mateaş.
,,Talent,  muncă , creativitate şi doua mâini hotărâte sa nu stea degeaba- asta este o încercare de a te descrie, Ionut.  Sunt mândră de fratele meu! “Anca Ardelean.
,,Orice pasiune începe printr-o  simplă joacă.  Mă bucur  că din mâinile tale ies asemenea opere de artă. Dragostea pentru artă şi frumos îţi va deschide un alt univers în care  nu mulţi oameni îşi găsesc locul”. Diana si Bobi
,, Dragă Ionut, caracterul şi  sufletul unui om se cunosc dupa ceea ce relizează în jurul său.  Ai fost, eşti şi, sunt convinsă ca vei fi un om  sensibil şi de  excepţie. Felicitari!” Prof. Bradea Teodora.
,, Această lebădă e o adevarată operă de artă. Felicitări pentru răbdarea realizarii acestei lucrări şi  sper să mai vedem şi altele  la fel de spectaculoase!” Prof. Noje Adina.
,, E foarte frumoasă şi ai avut multă răbdare şi pun pariu că eşti mândru de tine. Să ai curaj să faci şi mai multe. Felicitari!”Onut Toma Naomi Bianca - clasa a II-a
,,A fost o mare şi frumoasă surpriză când am vazut ce ai facut. E magnific! Pur şi simplu…nu am cuvinte.Ceea ce faci tu necesită multă ,multă răbdare şi îndemanare, iar tu le ai din plin. Bravo! Sunt impresionată de ceea ce ai realizat!!!”Cu drag, Cristina Groze, clasa a X-a.
                             Dorind sa ne fascineze , iar, cu noile lui idei creatoare, Ionut a confecţionat  o multime de brăţări ale prieteniei ,însoţite  şi de o legendă , pe cât de  cuceritoare , tot pe atât de  convingatoare.  Succesul  brăţărilor i-a dat imbold sa mai creeze ceva nou : coliere din macramé  în care a incorporat pietre preţioase  . Admiratoarele n-au întârziat  să-şi exprime doriţa de a avea o bijuterie asemănătoare. ,,Mâinile mele nu vor  să stea nici o clipă.” mi-a mărturisit , într-o zi, Ionut.  El a urmat îndemnul genialului nostru compositor, George Enescu. ,,Să te odihneşti de muncă, muncind”.
        Dacă doriţi sa-i admiraţi  frumoasele bijuterii ,  accesaţi adresa de facebook:Mateas Ionut, M.I.D.ART








3 comentarii:

  1. Mult succes,sanatate si noroc iti doresc Ionut.Un gind frumos si celei care nu ezita nici o clipa sa incurajeze,sa ajute si sa promoveze pe cei care au nevoie.De sfaturile bune si de incurajarile doamnei prof Luminita am avut si eu parte,lucruri pentru care ii multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt mandru de tine, Ionut!
    Multumiri si d-nei Luminita Izdraila care cred ca uneori "iti provoaca talentul".
    "Keep up the good work"!
    Florin M.

    RăspundețiȘtergere