sâmbătă, 26 decembrie 2015

TEATRU ŞI JOCURI CU TINERII VOLUNTARI

       Prima  zi  din  vacanţă  de  iarnă  a  fost  un  prilej  de reală  distracţie şi relaxare pentru tinerii grupului GLT"Viitorul", Bratca şi pentru participanţii la activitate. Surprizele plăcute, sceneta cu Moş Crăciun, cu zâna bună, cu reni şi elfi, au fost pregătite cu pasiune şi bucurie. Jocurile i-au antrenat pe toţi iar veselia a animat întreaga atmosferă. N-au lipsit nici dulciurile şi sucurile de la fianal şi  cei prezenţi au promis că se vor reîntâlni în ianuarie 2016.
         Vacanţă plăcută dragi copii, sărbatori fericite de Crăciun şi Anul Nou  iar  când o să vă fie dor de o carte bună, veniţi la bibliotecă. Cele mai palpitante aventuri le  puteţi  trăi cu Habarnam care locuieşte în Oraşul Florilor, pe strada Campanulelor, împreună cu prietenii săi  Ştietot, Grăbilă,  Zăpacilă, cu mecanicii Şurubel şi Piuliţă, cu muzicantul Guzla, pictorul Acuarelă, doctorul  Pilulă  şi mulţi alţi prieteni, sau, dacă doriţi, puteţi să-i însoţiţi pe  "Jack şi sora lui mai mică, Annie, care  călatoresc în timp şi spaţiu  dintr-o căsuţă secretă, plină cu cărţi, descoperită într-un copac fabulous."

          Dragii mei colegi, bibliotecari de pretutindeni, vă doresc  Sărbatori Fericite  şi  un  An Nou, 2016, Magic pentru toţi.











Un comentariu:

  1. In primul rind doresc sa-i multumesc doamnei Luminita pentru tot ceea ce a facut si face pentru copiii nostri. Este foarte important ca intr-o lume cu atitea tentatii negative cineva sa-si dedice timpul pentru a face tot felul de activitati educative si recreative.De la doamnna profesoara Luminita copiii nostri au de invatat doar lucruri bune.In al doilea rind doresc sa-i urez din suflet doamnei Luminita multa ,multa sanatate,bucurii ,impliniri profesionale si tot ce este mai bun si mai frumos in Univers.Nu in ultimul rind doresc un sincer La Multi Ani doamnei Luminita,tuturor celor care i-au trecut pragul si tuturor cititorilor.Ani.

    RăspundețiȘtergere