miercuri, 25 noiembrie 2015

VOLUNTARII ACTIVI, ENERGICI ŞI RESPONSABILI

                  Au trecut   trei  ani de când am înfiinţat grupul voluntarilor GLT ,,Viitorul“ Bratca .
                         Activitatea din ultima săptămână a lunii octombrie  2015, a fost un real succes.  Prezenţa celor 80 de copii a confirmat maturitatea şi  seriozitatea cu care s-au implicat cei nouă tineri voluntari: Sara Sanda,  Florina Mateaş, Sorana Cociş, Raul Gordan, Cristina Bradea, Alexandra Cacuci, Cristina Groze, Larisa Butiri şi Timotei Micula.  Cea care s-a implicat total, Sara Sanda, ajutată şi de prietena ei, Cristina Groze, merită  nota 10 cu steluţă şi, aplauze cu felicitări tuturor inimoşilor voluntari.   

                          Copiii prezenţi la activitate au fost foarte receptivi la indicaţiile voluntarilor, cele 5 jocuri solicitându-le isteţimea şi energia.  Fericiţi, mulţumiţi şi încântanţi, copiii dar şi părinţii care i-au însoţit, au mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare viitoarea activitate la care vor participa cu acelaşi entuziasm.












2 comentarii:

  1. Pentru citeva minute m-am prins si eu in jocul grupului de voluntari AGLT-BRATCA si a celorlalti copii.Am vazut ca invata sa socializeze. sa fie politicosi,sa se joace,sa ajute pe cei sarmani.Pacat ca in caminul cultural Bratca e frig si urit dar toate acestea au putut fi trecute cu vederea datorita daruirii si altruismului copiilor si a celei care ii coordoneaza si invata toate aceste lucruri..Ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost o activitate reusita ! Toti cei prezenti au fost minunati si chiar si pe noi ne-a uimit numarul record de copii! Ne bucuram ca sufletul pus in activitate! :) Sara

    RăspundețiȘtergere