marți, 10 martie 2015

SĂNĂTATEA ESTE VIAŢA


             Toate întâlnirile, cu d-na farmacistă Oana Twilt,  au devenit  o obişnuinţa frumoasă,  familiară  dar, mai ales,  necesară. Pentru revederea cu Oana, din 26 februarie, 10 eleve din cls. a XI-a, au pregătit o listă cu  întrebări, toate referitoare la sănatatea personală. Ca de fiecare dată, Oana a venit pregătită cu material bogat, cu filmuleţe lămuritoare.  Pe fondul imagnilor le-a  explicat şi le-a  răspuns  întrebărilor neliniştitoare.  La  început mai timid, dar pe măsura ce atmosfera s-a destins, dialogul între Oana şi fete s-a înfiripat firesc, făra reticenţe.
            Încântate de răspunsurile primite, mulţumind Oanei pentru lămuriri, fetele s-au oprit la raftul  dedicat domeniului medicinei  şi  au împrumutat cărţile ce le-au suscitat interesul.
  În zilele urmatoare, fetele din celelalte clase şi-au exprimat dorinţa de a se întâlni cu d-na farmacistă, pentru a discuta  despre problemele care le frământă şi pe ele .
 Mulţumim Oanei pentru informaţiile preţioase,  atât de utile liceenelor şi o aşteptăm, la viitoarele întâlniri, cu aceeaşi sete de cunoaştere şi dorinţă de informare corectă.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu