duminică, 2 noiembrie 2014

VOLUNTARII GLT ,,VIITORUL ‘’BRATCA ÎN ACŢIUNE

          După  revenirea lor din tabara de instruire din Muncel, cei 8 tineri, încântați de tot ce au învățat de la instructorii profesioniști, cu entuziasmul  lor tineresc au pus în practică noile cunoștințe dobândite, noile experiențe și au organizat primele întâlniri cu copiii din comună.
             La prima întalnire, din iulie, 16 copii, timp de o oră, s-au amuzat  copios și au învățat  jocuri interesante și vesele. La final au primit  baloane  multicolore, apă și au făcut o mulțime de poze.
              La a doua întalnire, din luna septembrie, au venit 23 de copii  însoțiți  și de părinți sau de frații  mai mari.     Jocurile i-au captivat, i-au amuzat și de data  aceasta  iar la finalul  activității  au  primit  brățara  prieteniei.

   În 26 noiembrie  se va organiza urmatoarea activitatate cu jocuri noi și, bineînteles cu surprize.


Un comentariu:

  1. Ca de obicei sunt incantata si multumita de toate activitatile si proiectele tale in care implici si copiii nostri. .Iti doresc Luminita multa sanatate si succes in toate proiectele tale personale si profesionale.Deja cred ca stii ca ai parte de tot respectul si consideratia noastra.Dacian si Ani.

    RăspundețiȘtergere