joi, 1 decembrie 2011

S-a redeschis Biblioteca Bratca

         In sfarsit, dupa 4 ani de zile in care biblioteca nu a mai functionat , a venit si vremea redeschiderii ei. Lucrarile de reamenajare si marire a bibliotecii au inceput din vara si putem spune ca sunt aproape gata , fiind necesare doar mici retusuri.


   Spatiul  a fost repartizat iar  biblioteca nu mai are intrare in caminul cultural, astfel realizandu-se 2 cladiri separate. Cladirea in care se afla biblioteca se va numi Centrul Cultural Bratca , acesta fiind format din :
  • Parter : atelier de creatie, oficiu, toalete
  • Etaj: biblioteca si sala multifunctionala
       Comparativ cu ceea ce a fost biblioteca in trecut acum a fost modernizata in totalitate,extinsa cu inca o sala,celelalte fiind transformate in camere spatioase si luminoase care comunica intre ele,una fiind rezervata biblionetului.

Sectia pentru copii


Literatura romana
 
Literatura universala

 Fondul de carte diversificat,va fi imbogatit cu noile aparitii prin alocarea unui buget de catre primarie.De asemenea vom avea abonamente la ziare si reviste.
  La noi,toti cititorii se vor bucura de conditii moderne si de un personal care doreste sa dea viata acestui edificiu cultural.
                           Va asteptam cu drag,

                                         Luminita si Diana

Un comentariu:

  1. un Bravo imens tuturor celor care s-au implicat in realizarea centrului cultural, fie ca acesta sa fie doar o parte din proiectele care sa lumineze mintile tuturor generatiilor!

    RăspundețiȘtergere